Megújult a lelkesztovabbkepzo.hu

Kedves Lelkipásztor Testvérünk!

Hosszú idő után megújult a Tiszántúli Református Továbbképző Intézet honlapja, a https://lelkesztovabbkepzo.hu. Az új honlap egyrészt megújult megjelenéssel használható, másrészt a működését biztosító honlapmotor is megújult, lecserélésre került. Ezentúl WordPress alapú WooCommerce online kereskedelmi rendszer biztosítja a Lelkésztovábbképző anyagainak közreadását, a kurzusok és az Igazság és Élet folyóirat megrendelését.

Jelenleg a honlapra a korábbi honlapon használt azonosítóval és jelszóval lehet belépni, vagy új hozzáférést lehet regisztrálni.

A régi honlap elérhetőség változatlan, de arra új tartalmat már nem töltünk fel. A 2022. évtől kezdve az Igazság és Élet folyóirat számait, vagy az újonnan meghirdetett kurzusokat már csak az új felületen lehet megrendelni.

Jelenleg azonban a korábbi (elsősorban) Igazság és Élet folyóirat tartalmait, csak a régi honlapon lehet megrendelni. Valamint továbbra is a régi honlapon érhetőek el, a már korábban megrendelt IÉ számok. Ugyancsak a régi honlapon kaphatunk tájékoztatást az eddigi kurzusokon szerzett saját, vagy idegen kreditekről. Ezek áttöltése folyamatos, így az év végére már minden kredit és korábban megrendelt IÉ szám elérhető lesz az új honlapról is.

Reméljük örömmel használja majd a megújult honlapot is.